23 Ekim 2023

Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri İlçedeki Kösrelik Göleti Mesire Alanı’nda piknik yaptı. Belediyeye ait otobüsle huzurevinden alınarak mesire alanına götürülen yaşlılara görevliler de eşlik etti. Güngörmüş büyükler, mangal yakarak doğayla baş başa vakit geçirmenin mutluluğunu gün boyunca yaşadı. Kimileri de belediyeye ait ücretsiz bisikletlere binerek gölün etrafında tur attı.

Huzurevindeki yaşlıların keyifli vakit geçirmesi için sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Ana ve babalarımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Onlara doğayla baş başa, oksijeni bol bir ortamda piknik yapma imkânı sunduk. Hepsinin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Huzurevimizdeki yaşlılarımıza olan gönülden hizmetimizin karşılığında belediyemiz bereketleniyor. Bir yaşlımızın gönlünü kıran bütün dünyanın gönlünü kırmış gibi bir yaşlımızın gönlünü alan bütün dünyanın gönlünü almış gibidir. Onları çok seviyoruz.” dedi.