Aranacak Kelime :
Nerede :

2016 KURBAN DUYURUSU

1. KURBAN SATIŞ YERLERİ İÇİN MÜRACATLAR 09.08.2016 SALI GÜNÜ SAAT 09:00 İTİBATİYLE MEVCUT ÇADIR SAYISI DOLANA KADAR OVACIK SEYYAR EKİPLER ZABITA MERKEZİNDE ALINMAYA DEVAM EDECEKTİR.
  2. KURALAR 17.08.2016 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 13:30’DA KOMİSYON TARAFINDAN OVACIK MAHALLESİNDE BULUNAN MEVLANA KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİNDE YAPILACAKTIR.
  3. KURA SONUCU İŞLEMLERİ YAPILAN KURBAN SAHİPLERİ ÇADIRLARINI (DEMİR İSKELETLİ SARI BRANDALI ÇADIR) 21.08.2016 PAZAR GÜNÜ KURULMAYA BAŞLAYACAKTIR.
  4. 21.08.2016 TARİHİNDE KURBAN ALANINA BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN KABULU YAPILACAKTIR.
  5. KURBAN ALANINA BÜYÜKBAŞ KESİM HAYVANLARI KABULÜ 04.09.2016 PAZAR GÜNÜ SAAT 24:00’A KADAR, KÜÇÜKBAŞ KESİM HAYVANLARI KABULÜ 09.09.2016 CUMA GÜNÜ 24:00’A KADARDIR. BU TARİHLERDEN SONRA KURBAN ALANINA KESİNLİKE HAYVAN GİRİŞİ YAPILMAYACAKTIR.

MÜRACAATTA İSTENİLEN BELGELER

1. NÜFUS CÜZDANI ASLI VE FOTOKOPİSİ

2. 1 ADET RESİM

3. SATIŞA SUNULACAK KURBANLIKLARA AİT KULAK KÜPE NUMARALARI İLE YAŞLARINI GÖSTERİR BELGE.(BAĞLI BULUNULAN İL YA DA İLÇE TARIM MÜDÜRLÜKLERİNDEN ALINMIŞ OLACAK).

4. BAŞVURULAR ESNASINDA KURBAN İLE İLGİLİ TÜM BELGELERİN (ASILLARI )İSTENECEKTİR FOTOKOPİ KABUL EDİLMEYECEKTİR.

5. DİŞİ KURBANLIKLARDAN GEBELİK TESTLERİ İSTENECEKTİR.

2016 YILI KURBAN BAŞVURU TARİHİ VE YERİ

09.08.2016 SALI SAAT 09:00

SEYYAR EKİPLER AMİRLİĞİ

OVACIK

İRTİBAT TELEFON NUMARALARI

(312) 378-28-75

Kurban Alanı Tahsis Fiyatları

Bağlum Kurban Yeri

7 * 10 metre  1.200 TL

7 * 20 metre  2.400 TL

Ovacık Kurban Yeri

7 * 10 metre  1.900 TL

7 * 20 metre  3.800 TL

Son Duyurular

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Döneminde Belediyemizde Staj Yapması Uygun Görülen Öğrencilerin Listesi

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Döneminde Belediyemizde Staj Yapması Uygun Görülen Öğrencilerin Listesi

IV. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın destek ve teşrifleriyle 2-3 Mart 2017 tarihlerinde "IV. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu" gerçekleştirilecektir.
Sempozyum hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için http://www.ombudsman2017.org.tr/

PAZAR YERLERİ TAHSİS DUYURUSU

Keçiören Belediyesi pazar yerlerinde bulunan boş tezgah yerlerinin “Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelik” hükümlerine istinaden aşağıda tarihleri belirtilen işleyiş takvimine göre tahsis yoluyla dağıtılacaktır.

2017 ASANSÖR YILLIK KONTROLLERİ (YENİ ÜCRETLER BELİRLENDİ)

Yıllık kontrollerini yaptırmayan asansörler, Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği gereğince Belediyemiz tarafından devre dışı bırakılacaktır.

Bağlum 2.Etap İmar Uygulaması

Bağlum 2.Etap Parselasyon Planı

WORLDCARD İLE 5 TAKSİTTE VERGİ ÖDEME

Vergi ödemelerinizi belediyemize gelerek worldcard ile 5 taksitte ödeyebilirsiniz.

Milli Paramız Milli Davamız Kampanyası Katılım Koşulları

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

1-) Sosyal amaçlı düzenlenen Kampanya, 15 Aralık – 31 Aralık 2016  (15 Aralık ve 31 Aralık 2016 günleri de dahil olmak üzere mesai saatleri süresince) tarihleri arasında Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenmektedir.

2-) Kampanya tarihleri arasında, Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü AK Masa  Birimine 100 Euro veya 100 Dolar bozdurduklarına dair ilgili dekontla (Dekontta T.C. No ve Ad - Soyad olması zorunludur) birlikte  başvuran katılımcılar,  ad, soyad, T.C Kimlik No, doğum tarihi, cep telefon numarası ve adres bilgileri ile kampanyaya eksiksiz kayıt yaptırarak katılabilecekler. Katılımcıların, kayıt için talep edilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurması gerekmektedir.

3-) Kampanyaya katılanların Keçiören'de ikamet ediyor olması zorunludur.

4-) 18 yaşından küçük olanlar kampanyaya katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül kazanamazlar.

5-) Kampanyaya Keçiören Belediyesi çalışanları ile 1. derece yakınları ve  iş veren /şirket sahibi unvanına sahip olanlar şirket adına katılamazlar.

6-) Kampanya katılımı ücretsizdir.

7-) Bir kişi kampanyaya birden fazla katılım hakkına sahiptir.

8-) Kampanya 2 Ocak 2017 tarihinde halka açık ve yetkili merciiler huzurunda yapılan çekilişin ardından son bulacak ve çekiliş sonucu bir kişi 1974 klasik model 1600 motor gücüne sahip mavi Volkswagen marka aracı kazanma hakkına sahip olacaktır.

9-) Çekiliş, Keçiören Belediyesi Meclis Salonunda 2 Ocak 2017 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşecektir.

10-) Kampanya ödülünü kazanan hak sahibi, devir masrafları ve aracın vergilerini kendi ödemekle mükelleftir.

11-) Kazanan kişi basın kuruluşlarının katılacağı çekiliş töreninde ve kecioren.bel.tr web sayfası üzerinden kamuoyuna ilan edilecektir.

12-) Katılımcılar, kampanyaya katılmakla, işbu kullanım koşullarını okuduklarını, anladıklarını ve kuralları tamamen kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.

2016 KURBAN DUYURUSU