10 Kasım 2020

BAŞKAN ALTINOK: VATANDAŞIMIZI SANATTAN MAHRUM ETMİYORUZ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Pandemi döneminde vatandaşlarımızın sanatla iç içe olması için e-konservatuvarımızı hizmete başlattık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi ’Bir millet sanattan ve sanatkârdan mahrumsa tam bir hayata malik olamaz.’ Vatandaşlarımızı en zor koşulda bile sanattan mahrum etmeyeceğiz.” Dedi.

7 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı eğitim faaliyetlerini “e-konservatuvar” üzerinden sürdürmeye başladı.

E-konservatuvarda Keçiörenliler tarafından en çok talep edilen 7 branşın yer aldığını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, kurslara katılım sürecine ilişkin şu bilgileri aktardı:

“Vatandaşlarımız bu eğitim programı sayesinde kültür ve sanatla iç içe olacaklar. Piyano, Bağlama, Ud, Gitar enstrümanlarının yanı sıra Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Çocuk Korosu alanlarında kendilerini geliştirme imkânı bulacaklar. Konservatuvar eğitim programlarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarımıza (KEÇMEK) ait “kecmek.keciören.bel.tr” web adresinden kayıt yaptırabilirler.”