• Ayrıca Halk Bankası'nin bütün şubelerinden ve e-belediye üzerinden masrafsız vergi ödemesi yapabilirsiniz.

ATO BAŞKANI GÜRSEL BARAN BAŞKAN AK’I ZİYARET ETTİ

ATO Başkanı Gürsel Baran, beraberinde bir heyet ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Ak’ın makam odasında gerçekleşen görüşmede ATO Başkanı Baran, Keçiören’in her geçen gün daha da geliştiğini belirterek, “Çalışmalarınızı takip ediyoruz. Keçiören’e ciddi yatırımlarınız ve emekleriniz var. Mesire alanlarınız vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor, aileleri ile birlikte piknik yapabiliyorlar. Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projeniz de Keçiören’e ayrı bir renk kattı” dedi.

GÜMÜŞDERE TURİZME DE KATKI SAĞLAYACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ak ise, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı ile Bağlum mesire alanlarımızda Keçiörenliler pikniklerini yapıp, aileleri ile beraber güzel vakit geçirebiliyorlar” diye konuştu. Gümüş Dere Ihlamur Vadisi Projesi tamamlandığında durgun hale getirilecek olan Çubuk Çayı’nda gondol ve motorlu kayıklarla gezinti yapılabileceğini anlatan Başkan Ak, “Venedik’in bir benzerini Ankara halkının ayağına getireceğiz. Projenin iç turizme de önemli bir katkı sağlamasını bekliyoruz. Proje kapsamında diktiğimiz ıhlamur ağaçlarının oluşturacağı hava koridorları sayesinde kentin mikro kliması da düzenlenecek. İnsanları metropol yaşamından uzaklaştırarak, mavi ve yeşilin birçok tonunun yanı sıra ıhlamur ağaçlarıyla karşılaştıracak Ihlamur Vadisi, Ankara’nın sembol yerlerinden birisi haline gelecek” dedi.

15.06.2017