05 Şubat 2021

Keçiören Belediyesi, Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarındaki iki dairede meydana gelen yangın sonrası temizlik ekibiyle birlikte olay yerine giderek evi yanan vatandaşlara yardım eli uzattı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da evleri hasar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek temizlik ve bakım konusunda vatandaşların mağdur edilmediğini söyledi.

Keçiören Yeşiltepe Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangın sonrası dairelerde oluşan tahribatın temizlik çalışmaları eksper incelemelerinin ardından Keçiören Belediyesi Temizlik ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

BAŞKAN ALTINOK: EKİPLERİMİZİ DERHAL YÖNLENDİRDİK

Evi yanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Altınok, “Yeşiltepe Mahallemizde yaşayan duyarlı vatandaşlarımızın belediyemize ulaşması sonucu ekiplerimizi derhal yangın noktasına yönlendirdik. İki binamızda meydana gelen yangında oluşan tahribatın temizlik çalışmalarını yaptık. Vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür vakalarda her zaman vatandaşımızın yanındayız, elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Yüce Rabbim bizleri bir daha bu tür elim vakalarla karşılaştırmasın.” ifadelerini kullandı.