• Ayrıca Halk Bankası'nin bütün şubelerinden ve e-belediye üzerinden masrafsız vergi ödemesi yapabilirsiniz.

BAŞKAN AK’IN KATILIMIYLA ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Keçiören Belediyesi ve Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi iş birliği ile düzenlenen ihtiyaç sahibi 7 engelli çocuğun sünnet düğününe Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Havuzlu Bahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen sünnet şöleni ile engelli çocuklar erkekliğe ilk adımı attılar. Aileleri ile birlikte üstü açık otobüsle mini bir Keçiören turu yaparak salona gelen çocukların bu mutlu günlerinde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak da onları yalnız bırakmadı.

Kur’an Tilaveti ile başlayan programda yeniçerilerin eşlik etmesiyle salona gelen çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi. İhtiyaç sahibi herkesin yanında olduklarını vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Aslında hiç kimse kimseden üstün değildir, bazılarımızın farklılıkları var. Her sağlıklı bireyin de bir engelli adayı olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Onlar bizim kıymetlilerimiz… Onların bu mutlu günlerinde yanlarında olmak hakikaten çok güzel… Bu dünya geçici, bu dünya bir sınav… Ebedi dünyada tüm zorluklar sona ererken, sabırla sıkıntıların üstesinden gelen ve bu sınavı başarıyla geçenler mükafatlandırılacak. Bugün erkekliğe ilk adımı attılar, bundan sonraki hayatlarında da Rabbim güzellikler yaşatsın, mutluluklarını daim kılsın.” ifadelerini kullandı.

Çocuklara hediyeler de veren Başkan Ak ve eşi Hatice Ak onların fotoğraf taleplerini ise geri çevirmedi.

04.10.2017