BAŞKAN AK ANNESİYLE ANNELER GÜNÜNE ÖZEL AÇILAN PAZARI GEZDİ

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Keçiören TOGEM'in (Toplumsal Gelişim Merkezi) "Anneler Günü" temasıyla açtığı Hanımlar El Emeği Pazarını, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak annesi Lütfiye Ak ve eşi Hatice Ak ile birlikte gezdi.

Keçiören'de yaşayan kadınların el emeği ürünlerini alıcıyla buluşturmalarına aracılık eden El Emeği Pazarında anneler gününe özel birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünler beğeniye sunuldu.  İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürme, kadınları iş gücü piyasasına dahil etme konularında çalışmalar yapan Keçiören TOGEM'in, Kalaba Botanik Parkta açtığı El Emeği Pazarını gezen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın ve AK Parti Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Murat Tunçbilek de eşlik etti.

3 gün boyunca annelerine hediye almak isteyenlerin uğrak yeri olacak pazarda yiyecek, takı ve süs eşyaları, el işlemeleri, bebek giysileri gibi birçok el emeği ürünü tek tek dikkatle inceleyen Başkan Ak, stanttakilerin anneler gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

Pazardan alışveriş yapan ve stanttakilerle  toplu hatıra fotoğrafı da çektiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Hanımlar el emeği ürünlerini bu pazarda görücüye çıkararak ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar. Anneler Günü dolayısıyla daha bir anlam kazandı çünkü buradaki ürünleri yapanlar da birer anne,  el emeği göz nuru ürünler hepsi...  Ayrıca en değerli hediye içinde emek olandır." ifadelerini kullandı.

Annelerin hakkının ödenemeyeceğini ifade eden Başkan Ak " Fedakarlık, sevgi ve sabır timsali annelerimiz en kıymetlimizdir, kıymetini bir gün değil her gün bilelim. Başta kendi annem olmak üzere eşimin ve tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum."  mesajı verdi.

12.05.2017