BAŞKAN AK'A BAŞARI BELGESİ

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a Müteşebbis Gelişim Vakfı (MESVAK) tarafından "Kent Ekonomilerine Katkı Kategorisi ödülünü alan Gümüşdere Ihlamur Vadisini Ankara'ya kazandırdığı için Başarı Belgesi takdim edildi.

Belediye Meclis Salonunda Meclis Üyeleri, Müteşebbis Gelişim Vakfı (MESVAK) Yönetim Kurulu, Mütevelli Üyelerinin katıldığı programda  MESVAK Başkanı Nurettin Konaklı Takdir ve Başarı Beraatını Başkan Ak'a takdim ederek, "Keçiören'in eski bağ evlerini restore ederek tarihi kimliğimizi koruyan, Gümüşdere Ihlamur Vadisi ile şehrin zenginliğini şehrin hizmetine sunan ve ilk mesire alanı Kartaltepe Kent Ormanı'nı, en büyük spor salonu Taha Akgül Spor Salonu'nu Keçiören'e kazandıran Başkanımız Mustafa Ak'a tüm Keçiörenli'ler adına şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Konaklı, Gümüşdere Ihlamur Vadisi'ne ayrı bir parantez açarak, "Nefes almakta zorlanan kentler için mesken yerine yapılan bu tarz yaşam alanları şehrin dokusunu değiştiriyor. Yeşile, sosyal aktiviteye, spora ve görsel zenginliğe doyuruyor." ifadelerini kullandı.

Başkan Ak da başarının takdir görmesinin daha çok çalışma noktasında motive edici olduğuna vurgu yaparak, "Gümüşdere Ihlamur Vadimiz Keçiören'e ekonomi, doğa ve turizm açısından katkı sunan bir proje olmasının yanında örnek alınan bir çalışma da oldu. Atıl durumdaki derelerin yeniden kullanıma açılması, değerlendirilmesi insanın doğa ile yakınlaşmasına da katkı sunuyor. Müteşebbis Gelişim Vakfı Yönetim Kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Keçiören için çok çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

06.04.2018