• Ayrıca Halk Bankası'nin bütün şubelerinden ve e-belediye üzerinden masrafsız vergi ödemesi yapabilirsiniz.

BAŞKAN AK HALK BULUŞMALARI İÇİN OSMANGAZİ MAHALLESİ’NDE

Göreve geldiği 2009 yılından beri makamında oturan değil, vatandaşların arasında dolaşan belediye başkanı olmaya özen gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Halk Günü Buluşmalarını sürdürüyor.

Osmangazi Mahallesi’nde düzenlediği Halk Günü Buluşmaları öncesinde Mahalle Muhtarı Mustafa Binbir’i ziyaret eden Başkan Mustafa Ak, daha sonra Osmangazi Parkı’na geçerek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Ak’a AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert ve mahalle muhtarı da eşlik etti. Sohbet sırasında vatandaşlara limonata ikram edilirken, çocuklara da yap boz ve “Çanakkale’de Kahraman Askerler” kitabı hediye edildi. Park sohbetinin ardından Ceviz Sokak ve Ayla 1 Sokak’ta belediye ekiplerinin yaptığı asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ak, Aşıkpaşa Caddesi’nde de esnaf ziyareti yaparak hayırlı kazançlar diledi. Esnaf ziyareti sürerken yanına gelen çocuklara güzel bir sürpriz yapan Mustafa Ak,  çocukları dondurma ısmarlayarak sevindirdi.

HİZMET ÜRETİRKEN VATANDAŞIN GÖRÜŞÜNÜ ALIYORUZ

Daha sonra Bölük Caddesi’nde kurulan belediye tırında Halk Buluşmaları’nı gerçekleştiren Başkan Ak, vatandaşların talep, görüş ve önerilerini dinledi, tespit ettiği sorunlara anında müdahale ederek belediyenin ilgili birimlerini harekete geçirdi. Katılımcı bir anlayışla Keçiören’in yönetimine vatandaşları da ortak ettiklerini söyleyen Mustafa Ak, “Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımız için hizmet üretirken onların görüş ve önerilerini de dikkate alıyoruz. Halkımızla beraber olmanın ve Keçiören’i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Başkan Ak, Halk Buluşmaları’nın ardından Özgüneş Sitesi’ne giderek “Komşu Buluşmaları”nı gerçekleştirdi. Komşuluk ilişkilerine canlılık getiren buluşmalarda, içilen çaylar eşliğinde site sakinleri ile sıcak sohbetler edildi.

11.08.2017