12 Ekim 2023

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Kösrelik Köyünde bulunan gölet etrafına inşa edilen “Kösrelik Göleti Mesire Alanı”nın açılışı 14 Ekim 2023 Cumartesi coşkulu Ömer Faruk Bostan konseri ile gerçekleştirilecek.

TÜM ANKARALILAR DAVETLİ

Açılışa tüm Ankaralıları davet eden Belediye Başkanı Turgut Altınok, “300 bin metrekare alanda, içinde piknik ve mangal alanları, balık tutma iskeleleri, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu, kamp alanı, devasa salıncak, kafeterya ve daha birçok sosyal tesis yer alan Kösrelik Göleti Mesire Alanımızı 14 Ekim Cumartesi günü Ömer Faruk Bostan konseri ile açıyoruz.  Açılışımıza tüm Ankaralı hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.

ANKARA GENELİNDEN SERVİS KALKACAK

Keçiören Belediyesi Ankara’nın birçok noktasından açılışa katılmak isteyenler için ücretsiz servis de kaldıracak.

14 Ekim 2023 Cumartesi Günü 12.30‘da hareket edecek olan servislerin kalkacağı noktalar ise şöyle:

1. Sıhhiye Köprüsü Altı

2. Bentderesi Gülbaba Türbesi Altı

3. Ulus Eski Meclis Önü

4. Keçiören Mahalle Muhtarlıkları Önü

5. Keçiören Belediye Başkanlığı Önü

6. Sincan Lale Meydanı

7. Altınpark Önü

8. Atatürk Kültür Merkezi Önü (ANKAmall AVM Karşısı)