• Ayrıca Halk Bankası'nin bütün şubelerinden ve e-belediye üzerinden masrafsız vergi ödemesi yapabilirsiniz.

BAŞKAN AK'IN CUMA BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, göreve geldiği günden bu yana her hafta Cuma günü farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürürken, bu hafta Aşağı Eğlence Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Cuma Programını vatandaşlara ayırdı. Etlik Aksa Camiinde kıldığı Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ak,  esnafı ziyaret ederek "hayırlı siftahlar" da diledi.

Ak Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır ile birlikte vatandaşlara aşure ikramında bulunan  Ak, "Aşurenin bizim kültürümüzde ayrı bir yeri vardır. Bu kültürü yaşatmaya devam edeceğiz. Aşure dağıtımının sadece sivil toplum kuruluşları ve vakıflar ile sınırlı kalmaması lazım. Herkesin imkanı ölçüsünde aşure yapıp, konu komşusuna da dağıtması gerekiyor. Bu geleneğimizi sürdürmeliyiz. Bu tür etkinlikler, arkadaşlığa, dostluğa ve dayanışmaya büyük katkı sağlıyor." diyerek Muharrem’in kutsal bir ay olduğunu belirtti. Ak ile Çakır Güngörmüşler Konağındaki vatandaşlarla da sohbet ederek hatırlarını sordular.

ÖDÜLLÜ GÜMÜŞDERE'Yİ GEZDİRDİ

Ak,  daha sonra Tokat Milletvekili Coşkun Çakır'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kent Ekonomilerine Katkı" kategorisinde ödül verdiği doğaya dönüş projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisini gezdirerek bilgi verdi.

Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi, Çubuk Çayı’nın Kamil Ocak Mahallesi Fruko yanından başlayarak Kalaba Mahallesi girişindeki Atatürk Botanik Parkı’nın bitimine kadar olan toplamda 3 bin 100 metrelik alanı kapsıyor.  4 etaplı Gümüşdere Ihlamur Vadisi içerisinde peyzaj alanları, dinlenme alanları, sosyo-kültürel tesisler, spor alanları, bisiklet parkuru ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Başkan Ak ile Çakır, ayrıca Keçiörenli 27 şehit anısına yapılan 15 Temmuz Şehitler Anıtını da gezdiler.

06.10.2017