08 Ocak 2021

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Güzelyurt köyüne yapılan su deposu, asfalt yol, ve tandır damı açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Altınok, belediye olarak köylülere verdikleri destekleri dile getirerek, “Köyü öldürdüğümüz zaman şehirde bir şey kalmaz. Şehri taşıyan, doyuran köylümüz. Dolayısıyla köylerimizin potansiyelini değerlendirmek lazım. Köyde huzur var köyde stressiz yaşam var” ifadelerini kullandı.

Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut da Keçiören Belediyesinin köylere yönelik hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Altınok’a teşekkür etti.

MUHTAR ÖZTÜRK: BAŞKANIMIZ HER DEDİĞİMİZİ YAPTI

Güzelyurt köyü muhtarı Mustafa Sinan Öztürk, Belediye Başkanı Turgut Altınok’tan çok memnun olduklarını dile getirirken, ”Belediye Başkanımızdan çok memnunuz. Birim müdürlerinden, şeflerinden. Bir lafımı hiçbir zaman iki etmediler” dedi.

Köye verilen hizmetlerin açılışını kaymakam Bulut ile gerçekleştiren Altınok köylülerle sohbet ederek vatandaşın taleplerini dinledi.

Açılışa Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Müftüsü Mehmet Şahin, MHP Keçiören İlçe Başkanı Arif Aksu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.