02 Mart 2023

Keçiören Belediyesi tarafından Hatay’ın Payas ilçesine 50 adet barınma çadırı gönderildi. Üç katlı yapı malzemesiyle imal edilen ve ısı yalıtım özelliğine sahip çadırlar bir ailenin rahatlıkla kalabileceği büyüklükte.

Deprem bölgelerindeki barınma sorununun ortadan kaldırılması için Keçiören Belediyesinin tüm imkânlarıyla seferber olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Depremin ardından ülkemizdeki tüm çadır stokları bölgeye gönderildi. Bir yandan da çadır üretimi ve çadır ithalatı yöntemiyle ihtiyaçlar ivedilikle karşılandı. Biz de çadır temin etme konusunda seferber olduk. İlk etapta belediyemizden 20 çadır ve bu çadırlar için ısıtma sistemlerini gönderdik. Şimdi de temin ettiğimiz 50 barınma çadırımızı Hatay Payas’a ulaştırdık. Geçici barınma talebinin karşılanması için tüm imkânlarımızı sunmaya devam edeceğiz” dedi.