04 Mayıs 2023

Keçiören Belediyesi, Türkiye`nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG’u belediye önünde sergileyerek vatandaşlarla buluşturdu. Keçiörenlilerin büyük heyecanla karşıladığı yerli ve milli aracın önünde hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler ise sıraya girdi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da vatandaşlarla birlikte aracı yakından inceleyerek, aracın yapımında öncü olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen Türk mühendislere teşekkür etti.

Başkan Altınok, “Bize ‘Araba üretemezsiniz’ dediler. TOGG’u ürettik. Füze, insansız savaş uçakları, denizaltı ve hangardan çıkardığımız Hürkuş’umuz, Kaan’ımız var. Cumhurbaşkanımız diyor ki, ‘21. asır Türklerin asrı olacak.’ Bizlerde bu yolda devlet ve mille olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bilim ve teknolojide inşallah Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyeler seviyesine ulaşacağız.” diye konuştu.