17 Şubat 2023

Keçiören Belediyesi deprem bölgesindeki ısınma sorununun giderilmesi için 300’den fazla soba, 1000’den fazla battaniye ve çeşitli ısıtıcıları hazırlayarak yola çıkardı.

Depremin ilk gününden, itibaren Keçiören Belediyesi koordinasyonuyla ve Keçiörenli gönüllülerin desteğiyle sürdürülen insani yardım kampanyası büyüyerek devam ediyor. Bu kampanyaya Ankara’da faaliyet gösteren iş insanları da kayıtsız kalmadı. İrili ufaklı tüm hayırsever iş insanları deprem bölgesindeki ısınma sorununun ortadan kaldırılması için seferber oldu. Keçiören Belediyesinin destekleriyle odun sobası imal eden, battaniye ve çeşitli ısıtma sitemlerinin tedarikini sağlayan şirketler AFAD’ın koordinasyonuyla soba ve diğer malzemeleri ihtiyaç noktalarına ulaştırmak üzere yola çıkardı.

Yardım kampanyasına destek olan gönüllü vatandaşlara ve iş insanlarına teşekkür eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise yaraların birlikte sarılacağını dile getirdi.