DOĞUMGÜNÜ PASTASI BAŞKANDAN

"Keçiören'in çocukları mutlu olsun" ilkesini düstur edinen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören sakinlerine çat kapı ziyarette bulunarak çocukların doğum günlerini kutladı.

İsme özel yazılan doğumgünü pastası ve hediyelerle çat kapı ev ziyareti yaparak çocukların sevincine ortak olan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, onları en mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor. Başkan Ak'ı gören çocukların sevinci ikiye katlanırken aileler de bu özel günlerini sürpriz ziyaretle renklendiren Başkan Ak'a teşekkürlerini iletiyorlar.

Çocuklarla keyifli sohbetler eden Ak, "Çocuklarımızın iyi yetişmesi için biz belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. KEDEM'lerle  (Keçiören Eğitime Destek Merkezi) eğitim hayatlarına destek oluyoruz. ÇODAM'la da (Çocuk Danışma Merkezi) onlara yönelik sosyal, tarihsel, kültürel, sanatsal, sportif, bilimsel turistik etkinlikler ve geziler gerçekleştiriyoruz. Ayrıca doğayı doğada yaşayarak öğrenmelerine vesile olan Doğal Yaşam Atölyemiz ise onlara üretimi aşılıyor.El emeğinin değerini öğretiyor." dedi.

Tüm çocukların çocukluklarını yaşadığı bir dünya hayali kurduklarını belirten Ak, çocukları mutlu etmenin önemine değinerek,  "Onlar sevildikçe, desteklendikçe çok daha başarılı olacaklar, bizler de geleceğimizi emin ellere emanet edeceğiz. Onları sevdiğimizi göstermek için bu özel günler birer vesile... Çat kapı ziyaretlerimizle doğumgünü sevinçlerine ortak oluyor, onların hayal dünyalarını, beklentilerini görme şansı buluyoruz. Cenabı Allahtan hepsine uzun ömür, sağlık ve mutluluk diliyorum." ifadelerini kullandı.

12.01.2018