ELLER GÜCÜNE DESTEK DE GÜVEN DE TAM

Büyük bir başarı göstererek Süper Lige çıkan Keçiören Belediyesi Eller Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının 5. haftada Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını konuk ettiği maçı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da izledi.

Altındağ Kapalı Spor Salonunda oynanan ve kıran kırana geçen basket maçında Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sahadan 72 -60 galip ayrılırken, Eller Gücü de son ana kadar mücadelesiyle izleyicilere heyecanlı bir maç yaşattı. Bitiş düdüğü çalana kadar heyecan ve coşkunun bir an bile eksilmediği soluk soluğa geçen maçta seyirciler de alkışlarıyla Eller Gücüne destek oldular.

Güzel bir maç olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Meclis kararıyla Belediye olarak Keçiören Belediyesi Eller Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına sponsor olmuştuk. Onlar da güzel bir mücadele sergileyerek, önemli başarılara imza atıyorlar. Süper Lige çıkarak bizlerin gururu oldular. Gelecekte çok daha başarılı olacaklarına inancım tam…  Başarının, sporun ve hayatın önünde bir engel olmadığını azimle her şeyin üstesinden gelinebileceğini bizlere gösteren basket takımımız son ana kadar güzel bir mücadele örneği sergiledi. Önümüzdeki maçlar için kendilerine başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Zorlu bir müsabakayı geride bıraktıklarını ve önlerindeki maçlara odaklanacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Muhammed Göktaş ise “Başkanımız Mustafa Ak’a ve Keçiören Belediyesi’ne destekleri için müteşekkiriz, onların destekleri sayesinde bu başarılara imza atıyoruz. Amacımız en iyi olana dek mücadele etmek… Keçiören'in desteğine layık olabilmek için hep birlikte daha çok çalışacağız.” dedi.

04.12.2017