06 Nisan 2023

Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi (TEKNOMER) tarafından düzenlenecek 50 bin TL ödüllü “Goat Jam Etkinliği” için başvurular başladı. 28-29-30 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik için son başvuru tarihi 23 Nisan 2023.

HEM YARIŞ HEM EĞLENCE

Katılımcıların takımlar halinde bir araya gelerek iş birliği içinde yarışacağı game jam (iş birliğine dayalı hızlandırılmış oyun geliştirme), hızlı oyun geliştirmeye ilgisi olan vatandaşları bir araya getirecek. Ekip çalışmasıyla oyun geliştiren katılımcılar hem yarışacak hem de eğelenecekler. Aynı zamanda yeni ufuklara açılmaları için yeni fikirlerle de tanışacaklar.

BAŞVURULAR TEKNOMER WEB SİTESİNDEN ALINIYOR

“Goat Jam Etkinliği” için başvuruda bulunmak isteyen takımlar TEKNOMER’in web sitesinde bulunan formu doldurarak sınırlı kontenjana sahip yarışma için kayıt oluşturabiliyorlar.

“REKABETÇİ VE EĞLENCELİ ETKİNLİKLER”

Gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgilerini artırmak için rekabetçi ve eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Devletlerin ve milletlerin geleceği çocukları ve gençleridir. Geleceğin bilim insanlarını, yazılımcılarını inşallah Keçiören’den çıkaracağız. Dünya değişiyor, gelişiyor ve dönüşüyor. Bilim ve teknolojiye sahip olmadan büyük bir devlet olmamızın imkânı yoktur. Bu anlamda gençlerimize her türlü imkânı sağlamaya devam edeceğiz.”

Başvuru için tıklayınız...