17 Mart 2021

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören’in yüksek noktalarında etkili olan kar yağışı nedeniyle yol ve kaldırımların ulaşıma kapanmaması için küreme ve tuzlama çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

EŞZAMANLI ÇALIŞMA

Keçiören Belediyesi ilçenin yüksek noktalarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol ve kaldırımların kapanmasına neden olan yoğun kar yağışının başlamasıyla birlikte küreme, kaldırım temizleme ve tuzlama çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürdü.

EKİPLER TEYAKKUZDA

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “150 personel, 10 kar küreme aracı, 6 greyder, 5 JCB, 3 Loder yükleyici, 20 transit tuzlama aracı, 10 kamyon, 5 binek kontrol aracımız ile vatandaşımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin her noktasına müdahale ederek küreme ve tuzlama işlemlerimizi sürdürüyoruz.” dedi.

Altınok ayrıca Keçiören’de herhangi bir ulaşım problemi yaşanmadığını, kar küreme ve tuzlama ekibinin 24 saat esasına göre teyakkuzda beklediğini kaydetti.