27 Eylül 2023

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Keçiören’deki 51 mahallenin tüm sokaklarının günlük süpürüldüğünü ve haftada bir de yıkandığını belirterek, “Sokaklarımız günlük süpürülüyor, haftada bir de yıkanıyor. Bu uygulama başka yerde var mıdır?” dedi.

Altınok Keçiören’de çöplerin “20.00-22.00” saatleri arasında dışarı çıkarılması gerektiğini de hatırlatarak, “Belediyemiz tarafından belirlenen saatlerin dışında çöp çıkarılması durumunda cezai işlem uyguluyoruz. Konteyner olan yerde 7/24 koku ve sinek oluyor. Konteyner aynı zamanda kazalara da sebebiyet veriyor. Dünyanın en temiz şehri Keçiören’dir. Çöplerin kokmaması, dağılmaması ve etrafı kirletmemesi için bu saatlerin dışında vatandaşlarımızın çöplerini dışarı çıkarmamasını rica ediyoruz.” ifadelerini kullandı.