Aranacak Kelime :
Nerede :

Elmas YILDIRMAZ - MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

1971  Ankara doğumlu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Ankara'da yaptı. 1989 yılında girdiği Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler  Fakültesi  İktisat  Bölümünü 2004  yılında tamamladı. 1995  yılında başladığı Mali Müşavirlik stajının ardından 1997 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatını aldı. 2004 yılın da bir süre sözleşmeli olarak lisede matematik öğretmenliği yaptı. Ak Parti Keçiören İlçe Kadın Kollarında Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olarak belirli bir süre görev aldıktan sonra 2009 yerel seçimlerinde Keçiören Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olarak  24. Sırada yer aldı. Yine aynı yıl Keçiören Belediyesin de çalışmaya başlayarak  sırasıyla Özel Kalem  Müdür Yardımcılığı, Ak Masa Koordinatörlüğü ve İnsan  Kaynakları Müdürlüğü’nde çeşitli görevler de bulundu. 2015 yılında Keçiören Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün kurulması üzerine Muhtarlık İşleri Müdürü  olarak atandı. Bu görevi halen devam ettirmektedir.

Evli ve bir kız çocuğu annesidir.