Aranacak Kelime :
Nerede :

GÜMÜŞDERE'YE BİR ÖDÜL DAHA

14.07.2017

Keçiören'in vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi, Haber Ankara tarafından düzenlenen 4. Yıl Medya Ödül Töreninde "Yılın Çevre Projesi" ödülüne layık görüldü.

Wonders Event'ta düzenlenen geceye Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın yanı sıra Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, 25. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı, Ankaragücü Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner'in yanı sıra Ankara siyaset, iş, bürokrasi, spor ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı.

Birçok farklı kategoride ödüllerin dağıtıldığı gecede "Yılın Çevre Projesi Ödülü"nü Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın "bir doğaya dönüşüm projesi" olarak nitelendirdiği Gümüşdere Ihlamur Vadisi aldı. Başkan Ak ödülünü  25. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı'nın elinden alırken şunları söyledi; " Bu ödüller bizim daha güzel işler yapmamız için teşvik edici oluyor. Ankara'nın içerisinde akan birçok dere var. Biz 3 bin 100 m²'lik bu doğaya dönüşüm projesi ile  Ankara'ya bir tema vadi kazandırdık. Herkesi Gümüşdere Ihlamur Vadimizi görmeye davet ediyorum."

Gecede ayrıca Saygı Engelsiz Kalpler Mehter Takımı ve Ankara Kulübü Seymenleri ile sanatçı Resul Dindar sahne aldı.

Fotograf Galerisi

GÜMÜŞDERE'YE BİR ÖDÜL DAHA GÜMÜŞDERE'YE BİR ÖDÜL DAHA GÜMÜŞDERE'YE BİR ÖDÜL DAHA