Aranacak Kelime :
Nerede :

Gökhan BAHÇECİK - GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ

1984 Kırşehir doğumlu. Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Yüksek Lisans mezunu.

2009-2015 tarihleri arasında Keçiören Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı ve AB Koordinatörlüğü görevini yürüttü.

2005 - 2011 yılları arasında AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeliği ve 2012 – 2015 yılları arasında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği görevlerinde bulundu.

Eylül 2015 itibariyle Keçiören Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanan Gökhan BAHÇECİK 2017 yılı itibariye Gençlik ve Spor müdürlüğüne atanmıştır. Evli olup iyi derecede İngilizce ve başlangıç düzeyinde Fransızca bilmektedir.