16 Nisan 2021

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok geçtiğimiz günlerde doğal gaz patlaması yaşanan Keçiören Etlik Mahallesi Samandağı Sokak’taki Şentürk Apartmanı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Altınok, “Evlerinde hasar oluşan vatandaşımızın mağduriyetini ivedilikle gidereceğiz. Binada meydana gelen hasarın tadilatını yaparak vatandaşımıza tertemiz bir şekilde teslim edeceğiz. Patlama sonucunda yaralanan vatandaşlarımıza Rabbim acil şifalar versin.” dedi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Etlik Mahallesi Samandağı Sokak’taki Şentürk Apartmanı’nda meydana gelen doğalgaz patlaması ve ardından çıkan yangın sonucu hasar gören 2 binada tadilat çalışması yapılması için talimat verdi. Bunun üzerine Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri doğalgaz patlamasının yaşandığı binada tadilat çalışmalarına başladı.

MAĞDURİYETE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Bu tür felaketlerde her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların mağdur olmasına asla tahammülümüz yoktur. Hasarlı binaların tadilatının tamamını Keçiören Belediyesi olarak yapacağız ve en kısa sürede vatandaşlarımıza teslim edeceğiz.” diye konuştu.

Başka Altınok, patlama sonucu yaralanan bina sakinlerine de geçmiş olsun dileklerini iletti.