İFTAR SOFRASI BU SEFER SANCAKTEPE’YE KURULDU

Keçiören Belediyesi’nin iftar sofrası bu defa Sancaktepe Mahallesi sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturdu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan mahalle iftarı programına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, TBMM Eski Meclis Başkanı ve Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Mustafa Ak bereket, mağfiret, kurtuluş, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da mahalle iftarlarının gencinden yaşlısına bütün komşuları ve dostları aynı sofra etrafında bir araya getirdiğine dikkat çekerek, “Cenab-ı Allah tutmuş olduğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri kabul etsin.” Ramazan’ın son günlerinin içindeyiz, yaklaşan Kadir Gecenizi de şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

RAMAZAN’DA SORUMLULUKLARIMIZI HATIRLAYALIM

Paylaşmanın ön plana çıktığı bu mübarek ayda herkesi komşularına ve akrabalarına yardım etmeye çağıran Başkan Ak, “Dinimiz bu sorumluluğu bize yüklüyor. Herkesin birbirine karşı sorumluluğu var. Sofralarımızdan fakirleri ve misafirleri eksik etmeyelim, bu ay açlığın ne olduğunu anladığımız ay…” diye konuştu.

Ak, Sancaktepe Pazaryerinin üstünün kapatılacağı ve daha kullanışlı hale geleceği müjdesini de verdi.

“Bu mübarek ayda bizleri bir araya getiren Başkan Ak’a teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başlayan TBMM Eski Meclis Başkanı ve Ankara Milletvekili Cemil Çiçek de şunları söyledi; “Ramazan kardeşlik, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği ay… Anadolu’da kardeşliğimizin temelinde bu var. Rabbim birliğimizi bozmasın ve bizleri ağız tadıyla bayrama eriştirsin.”

08.06.2018