Aranacak Kelime :
Nerede :

İsmail KÖSE - KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRÜ

1969 yılında Antakya da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Konya nın Yunak ve Akşehir ilçelerinde tamamladı. Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Yine Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilimdalında " Yöresel Dayanışma Örgütlerinin Kentlileşme Sürecindeki Rolü " konulu uygulamalı yüksek lisans tezi ile "Bilim Uzmanı" ünvanı aldı.

Gaziosmanpaşa Üniversitesinde "öğretim elemanı" olarak görev yaptı. Özel öğretim sektöründe çeşitli kurumlarda rehber öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı. 2004 - 2011 yıllarında Eskişehir Odunpazarı Belediyesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Dış İlişkiler Müdürü olarak görev yaptı. 2011 yılı haziran ayından bu yana Keçiören Belediyesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilimdalında doktora öğrencisi olan İsmail Köse nin çeşitli akademik, bilimsel dergi ve yayınlarda kent sosyolojisi, örgüt sosyolojisi ve eğitim felsefesi konularında  yayınlanmış makale ve çalışmaları vardır.