13 Nisan 2023

Keçiören Belediyesi tarafından Pursaklar’da faaliyet gösteren bir anaokulunun 30 minik öğrencisi misafir edildi. Öğrenciler ilçedeki Deniz Dünyası, Doğal Yaşam Parkı ve Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti’ni gezerek eğlenceli anlara tanıklık etti.

Öğretmenleriyle birlikte Keçiören’in keyfini çıkaran anaokulu öğrencileri özellikle Deniz Dünyası’ndaki sualtı canlılarına hayran kaldılar. Devasa akvaryumda, deniz ve okyanus canlılarının yaşamını izleyen minikler; balık, timsah, su kaplumbağası, yılan ve köpek balığı gibi yüzlerce çeşit canlıyı yakından görmenin heyecanını yaşadılar.

Ankara’dan ve dünyanın birçok noktasından öğrencilerin Keçiören’i gezmeye geldiğini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Deniz Dünyamız, akın akın ziyarete gelen öğrencilerimizi misafir ediyor. Tesisimiz ilçemizdeki ilkokul, ortaokul ve liseler için düzenlediğimiz gezilerle öğrencilerimizin deniz ve okyanus canlılarını tanımalarına fırsat sunuyor. Buz pateni pistimiz ve doğal yaşam parkımız da ücretsiz hizmet vererek çocuklarımızın keyifli durakları olmaya devam ediyor.” dedi.