• Ayrıca Halk Bankası'nin bütün şubelerinden ve e-belediye üzerinden masrafsız vergi ödemesi yapabilirsiniz.

KEÇİÖRENLİ GENÇLER SATRANÇ TAHTASINDA YARIŞIYOR

Gençlere yönelik spor, kültür ve sanat aktiviteleri ile öne çıkan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Gençlik Haftası nedeniyle Liseler Arası Satranç Turnuvası düzenledi.

Türkiye Satranç Federasyonu’nun işbirliğiyle ilk kez düzenlenen satranç turnuvasının startını butona basarak veren Mustafa Ak, turnuvada yarışan bütün gençlere başarılar diledi. Kalaba Kent Meydanı’nda yapılan turnuvaya Keçiören’deki liselerden 100 öğrenci katıldı.

İDDİALI OLDUĞUNUZU GÖZLERİNİZDE GÖRÜYORUM

Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilcisi Engin Güleç’in de hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Başkan Ak, “Gençlik Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğumuz satranç turnuvamıza hoş geldiniz. Hepinizin gözlerinden çok iddialı olduğunuzu görüyorum. Satranç oyunu zekayı, insanı geliştiren bir oyundur. İnsanın farklı düşünme ve hamle yeteneğini de geliştiriyor” dedi. Satrancın gençler arasında yaygınlaşmasını istediklerini belirten Mustafa Ak, “Bunun için böyle programlar gerçekleştiriyoruz. Yarışmaya katılarak bu cesareti gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.

KUPALARINI BAŞKAN AK VERDİ

Kazananların puan usulü belirlendiği turnuvanın sonunda erkekler kategorisinde birinci Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Salih Tiryaki,  ikinci yine aynı okuldan Salih Karabay, üçüncü Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Lisesi’nden Arda Mahmut Şahin, kızlar kategorisinde ise birinci Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Halenur İncedere, ikinci Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Zeynep Sağlam ve üçüncü Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Sümeyye Görgeç oldu. Başkan Ak dereceye giren erkek öğrencilere gümüş madalya, kupa ve eşofman takımı, kız öğrencilere de gümüş madalya, kupa ve tablet bilgisayar hediye etti.

17.05.2017