KEÇİÖREN BELEDİYESİ OSMANGAZİ SOSYAL YAŞAM TESİSLERİ

Keçiören Belediyesine Bağlı olarak açılmış olan Osmangazi Sosyal Yaşam Tesisleri, Mayıs 2013 tarihi itibari ile faaliyete geçmiştir. Tesis bünyesinde 4 birim faaliyet göstermektedir.

HASTA ve HASTA YAKINLARI KONUKEVİ:

Ankara ili ve Ankara merkezi dışından gelip, il sınırlarında yer alan hastanelerde tedavi gören, maddi yoksunluk içinde bulunan, kalacak yeri olmayan hasta ve hasta yakınlarına, ilgili hastaneden uygulanan tedavi sürelerini gösteren belgeyi getirmeleri şartı ile geçici süre ile konaklama olanağı sağlayan kurumumuz 100 yataklı olarak hizmete açılmıştır. Kurumumuza başvuru yapan ve kalmak isteyen hastalar yanlarında sadece bir refakatçi getirebilirler.

Kurumumuzda kalmak isteyen hasta ve hasta yakınları gelmeden önce randevu almak zorundadır. Kurumumuzda sabah kahvaltısı ve akşam yemeği misafirlerimize ikram edilecektir.

Bölgemize yakın olan hastaneler: Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Keçiören Meslek Hastalıkları Hastanesi ve Sanatoryum Göğüs Hastalıkları Hastaneleridir.

Kurumumuzdan faydalanmak isteyen hasta veya hasta yakınları öncelikli olarak kurumdan telefon aracılığı ilk kayıtlarını yaptırarak randevu almalıdırlar. Yanlarında bulundurmaları gereken evraklar: Hastaneden tedavi göreceği süre ile ilgili olarak imzalı ve onaylı bir belge, var ise bulaşıcı bir hastalığı olmadığına dair sağlık raporu, T.C kimlik fotokopisi ve 2 adet fotoğraf.

Hasta ve hasta yakınları konukevinde kalmak üzere başvuru yapanlarda psikiyatrik rahatsızlığı olan hasta ve hasta yakınları kabul edilmeyecektir.

Osmangazi mh. Çingülü sk. No:8 Keçiören/ANKARA

0312 580 27 47 - 0312 314 35 08