KEÇİÖREN BİP'TE YOK YOK

Keçiören Belediyesi, Türkiye’nin en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından olan BİP uygulamasını hayata geçirerek yine bir ilke imza attı.

Ankara'da BİP uygulamasını hayata geçiren ilk belediye olan Keçiören Belediyesi, bu uygulama ile vatandaşlara bir adım daha yaklaştı. Keçiören Belediyesi'nin BİP sayfasına giren vatandaşlar "Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim" mesajı ile karşılaşıyorlar. Daha sonra  Ak masa başvuruları, borç sorgulama, sicil sorgulama, nöbetçi eczane gibi menüler arasında yapmak istedikleri işlemi seçiyorlar. Vatandaş, menüdeki AK Masa bölümünden  talep ve şikayetleri ile ilgili kayıt oluşturabilirken, belediyeye gelmeden cepten borç ve sicil sorgulamasını da yapabiliyor. Ayrıca herhangi bir acil duruma karşı en yakın nöbetçi eczanenin  bilgileri de harita üzerinde lokasyonlarıyla birlikte görüntülenebiliyor.

Türkiye'nin en geniş kapsamlı BİP Uygulamasını başlatan Keçiören Belediyesi, vatandaşların evde ağız- diş sağlığı, hayvan sahiplendirme, kent bilgi sistemi, projeler gibi birçok bilgiye ulaşımını da tek tıkla sağlıyor.

Hızlı ve çözüm odaklı bir belediye olduklarının altını çizen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak uygulamayla ilgili şunları söyledi; "Vatandaşlarımıza ulaşmak için iletişim kanallarının tümünü kullanıyoruz. Vatandaşlarımızın hem sorunlarını çözme hem de taleplerini, önerilerini dinleme noktasında modern teknolojinin tüm imkanlarını seferber ediyor, en hızlı ve yaygın iletişim kanallarını tercih ediyoruz. Kısacası Keçiören Belediyesi olarak iletişimde sınırları kaldırıyoruz." ifadelerini kullandı.

11.10.2017