03 Nisan 2020

Alo 60 Yaş Üstü Destek Merkezimizin, 60 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlar için verdiği;

Market ve eczane alışverişi,

Su, doğalgaz ve elektrik dolum işlemleri,

Su, doğalgaz ve elektrik tesisatı arızası ile marangozluk hizmetleri için 08.00-17.00 saatleri arası Alo 60 Yaş Üstü Destek Hattı’nı arayabilirsiniz.

Alo 60 Yaş Üstü Destek Hattı: 0312 339 00 15

Değerli Vatandaşlarımız,

Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla bu süreçte halkının yanındadır. Biz de Keçiören Belediyesi olarak her zaman gerekli desteği vermeye, her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz. Evlerinize yardım amaçlı geldiğini söyleyenlerden lütfen kimlik isteyiniz. Resmi kurumlar dışından gelenlere itibar etmeyiniz. Telefonla sizi arayanlarla da kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız. Bu aramalar belediyemiz tarafından yapılmamaktadır. Hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı dikkatli olmanız önemle duyurulur.

Sağlıklı günler dileriz...