KEÇİÖREN OKULLAR LİGİ’NDE KUPA HEYECANI

Keçiören Okullar Ligi’nde voleybol ve sokak oyunları branşlarında oynanan final maçları sonucunda dereceye girenler belli oldu.

Keçiören Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Okullar Ligi final müsabakaları Ali Özdemir Spor Tesisleri’nde yapıldı. Finali Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık ve AK Parti Keçiören İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Tunçbilek de izledi.

VOLEYBOL VE SOKAK OYUNLARINDA KAZANANLAR BELİRLENDİ

Okullar Ligi’nde bu yıl 42 takımdan 630 sporcunun yarıştığı voleybol branşı ortaokul kızlar kategorisinde 88 maç yapıldı. Sokak oyunları branşında ise yakan top ilkokul kategorisinde 16 takım ve 200 sporcu, yakan top ortaokul kategorisinde 24 takım ve 300 sporcu, mendil kapmaca ilkokul kategorisinde 16 okuldan 200 sporcu yarıştı. Voleybol ortaokul kızlar kategorisinde birinci Yeşiltepe Ortaokulu, ikinci Şehit Hakan Kamil Ortaokulu, üçüncü Yunus Emre Ortaokulu ve Özel Ceceli Ortaokulu, ilkokul mendil kapmaca kategorisinde birinci Özel Çağrı İlkokulu, ikinci Ahmet Yesevi İlkokulu, Üçüncü Mehmet Akif Ersoy ilkokulu ve Halide Ömer İlkokulu, ilkokul yakan top kategorisinde birinci Mehmet Akif İlkokulu, ikinci Özel Başkent İlkokulu, üçüncü Özel Çağrı İlkokulu ve  Özel Şinasi İlkokulu, ortaokul yakan top kategorisinde ise birinci Danişment Çiçekli Ortaokulu, ikinci Hacı Mustafa Tarman Ortaokulu,  üçüncü Yeşiltepe Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu oldu.

TAKIM RUHUYLA BAŞARI DA GELİYOR

Müsabakalarda yarışan bütün sporcuları tebrik eden Mustafa Ak, “Her birinize madalya çok yakıştı. Gelecekte de eğitiminizle ve sporla alakalı nice başarılar sizleri bekliyor olacak. Çok çalışacağız. Birlik içerisinde takım olunca başarı da geliyor” dedi. Keçiören Belediyesi olarak büyük bir gençlik şöleni hazırladıklarını müjdeleyen Başkan Ak, “Şölenimizde başarılı olan okullarımıza malzeme yardımında bulunacağız. Bütün sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Ayhan Işık da, müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Sadece dereceye girenler değil, hepiniz bizim gözümüzde birincisiniz. Güzel bir özgüven örneği gösterip seyirci karşısında yarıştığınız için” mesajını verdi.

Konuşmaların ardından Mustafa Ak ve Ayhan Işık, öğrencilere madalyalarını takıp kupalarını takdim ettiler. Tören toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

12.05.2017