29 Aralık 2023

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 2. Uluslararası Altın Ay Ödül Töreni’nde (Gold Moon Altınay) “Yılın En Başarılı ve En Çalışkan Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninde aynı zamanda iş dünyasından sanatçılara, sinema yapımcılarından medya ve sivil toplum kuruluşlarına kadar birçok alanda faaliyet gösteren temsilcilere ödülleri takdim edildi.

Başkan Altınok törende yaptığı değerlendirmede, “Şahsımı ödüle layık gören katılımcılara teşekkür ediyorum. Marifet iltifata tabidir. Burada birçok alanda üreten ve devletimize katkı sunan iş insanları, sanatçılar ve STK’lar var. Devletimize hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Vatan sevgisi vatana hizmetle ölçülür’ diyor. Vatanını seviyorsan çok çalışacaksın. Samimi ve dürüst çalışırsan gönüllere giriyorsun. Gönüller alan, vatandaşımıza dokunan hizmetlerimizle inşallah hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.” dedi.