Aranacak Kelime :
Nerede :

KEDEM’Lİ ÖĞRENCİLER NAAT ALANINDA YARIŞTI

20.04.2017

KEDEM(Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi), Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Naat Okuma Yarışması düzenledi.

Necip Fazıl Sahnesi’nde gerçekleştirilen yarışmayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın eşi Hatice Ak, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın ve çok sayıda öğrenci velisi izledi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan yarışmada, Peygamberimiz Hz.Muhammed’i (S.A.V) öven şiir manasına gelen Naat alanında 10 KEDEM şubesinden 10 öğrenci yarıştı.

Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Emin Gayretli, Halit Özdüzen ve İsmail Bozkurt’tan oluşan jüri heyeti seçim yapmakta zorlanırken, yarışmanın birincisi Yükseltepe KEDEM’den Elif Naz Atalay, ikincisi Mevlana KEDEM’den Büşra Engel, üçüncüsü ise Esertepe KEDEM’den Aynur Cömert oldu. Dereceye giren öğrencilere bisiklet, yarışmaya katılan bütün öğrencilere de Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Programın sonunda hep birlikte dua edilirken, Hatice Ak yarışmaya katılan öğrencileri tebrik etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. KEDEM öğrencileri ise, kendilerine her konuda destek veren ve eğitime yönelik güzel imkanlar sunan Başkan Mustafa Ak’a teşekkürlerini ilettiler.

Fotograf Galerisi