Aranacak Kelime :
Nerede :

KOCA ÇINARLAR YARIŞIYOR UMRE ÖDÜLÜ SAHİPLERİNİ BULDU

Keçiören Belediyesi ve Keçiören Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen umre ödüllü genel kültür ve bilgi yarışması sonuçlarında 26 kişinin tam puan alması sonucunda kura çekimi programı Estergon Kalesi'nde düzenlendi.
Kura çekiminde 7 koca çınarımız umre ile ödüllendirildi.
1- Muhammed KAYABAŞ
2- Hasan BAŞTUĞ
3- Ali DİŞBUDAK
4- Hayati ASLAN
5- Mahmut DURUSOY
6- Mustafa ÖZSARAÇ
7- Uysal SAMANCI

Son Duyurular

2017 Çanakkale ve Konya Gezilerimiz Başlamıştır

2017 Çanakkale ve Konya Gezilerimiz Başlamıştır.

IV. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın destek ve teşrifleriyle 2-3 Mart 2017 tarihlerinde "IV. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu" gerçekleştirilecektir.
Sempozyum hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için http://www.ombudsman2017.org.tr/

PAZAR YERLERİ TAHSİS DUYURUSU

Keçiören Belediyesi pazar yerlerinde bulunan boş tezgah yerlerinin “Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelik” hükümlerine istinaden aşağıda tarihleri belirtilen işleyiş takvimine göre tahsis yoluyla dağıtılacaktır.

2017 ASANSÖR YILLIK KONTROLLERİ (YENİ ÜCRETLER BELİRLENDİ)

Yıllık kontrollerini yaptırmayan asansörler, Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği gereğince Belediyemiz tarafından devre dışı bırakılacaktır.

Bağlum 2.Etap İmar Uygulaması

Bağlum 2.Etap Parselasyon Planı

WORLDCARD İLE 5 TAKSİTTE VERGİ ÖDEME

Vergi ödemelerinizi belediyemize gelerek worldcard ile 5 taksitte ödeyebilirsiniz.

Milli Paramız Milli Davamız Kampanyası Katılım Koşulları

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

1-) Sosyal amaçlı düzenlenen Kampanya, 15 Aralık – 31 Aralık 2016  (15 Aralık ve 31 Aralık 2016 günleri de dahil olmak üzere mesai saatleri süresince) tarihleri arasında Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenmektedir.

2-) Kampanya tarihleri arasında, Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü AK Masa  Birimine 100 Euro veya 100 Dolar bozdurduklarına dair ilgili dekontla (Dekontta T.C. No ve Ad - Soyad olması zorunludur) birlikte  başvuran katılımcılar,  ad, soyad, T.C Kimlik No, doğum tarihi, cep telefon numarası ve adres bilgileri ile kampanyaya eksiksiz kayıt yaptırarak katılabilecekler. Katılımcıların, kayıt için talep edilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurması gerekmektedir.

3-) Kampanyaya katılanların Keçiören'de ikamet ediyor olması zorunludur.

4-) 18 yaşından küçük olanlar kampanyaya katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül kazanamazlar.

5-) Kampanyaya Keçiören Belediyesi çalışanları ile 1. derece yakınları ve  iş veren /şirket sahibi unvanına sahip olanlar şirket adına katılamazlar.

6-) Kampanya katılımı ücretsizdir.

7-) Bir kişi kampanyaya birden fazla katılım hakkına sahiptir.

8-) Kampanya 2 Ocak 2017 tarihinde halka açık ve yetkili merciiler huzurunda yapılan çekilişin ardından son bulacak ve çekiliş sonucu bir kişi 1974 klasik model 1600 motor gücüne sahip mavi Volkswagen marka aracı kazanma hakkına sahip olacaktır.

9-) Çekiliş, Keçiören Belediyesi Meclis Salonunda 2 Ocak 2017 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşecektir.

10-) Kampanya ödülünü kazanan hak sahibi, devir masrafları ve aracın vergilerini kendi ödemekle mükelleftir.

11-) Kazanan kişi basın kuruluşlarının katılacağı çekiliş töreninde ve kecioren.bel.tr web sayfası üzerinden kamuoyuna ilan edilecektir.

12-) Katılımcılar, kampanyaya katılmakla, işbu kullanım koşullarını okuduklarını, anladıklarını ve kuralları tamamen kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.

2016 KURBAN DUYURUSU

KURBAN SATIŞ YERLERİ İÇİN MÜRACATLAR 09.08.2016 SALI GÜNÜ SAAT 09:00 İTİBATİYLE MEVCUT ÇADIR SAYISI DOLANA KADAR OVACIK SEYYAR EKİPLER ZABITA MERKEZİNDE ALINMAYA DEVAM EDECEKTİR.