MAHALLE İFTARLARINDA SON DURAK BAĞLUM

Keçiören Belediyesi, Ramazan ayında gencinden yaşlısına bütün mahalleyi aynı sofra etrafında buluşturduğu geleneksel iftarlarının sonuncusunu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın da katılımıyla Bağlum Kafkas Mahallesinde düzenledi.

Vildan Nurettin Demirer İlkokulunun bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

24 HAZİRAN ÜLKENİN BEKA SEÇİMİ

Ramazan’da Keçiören’de iftar açmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek konuşmasına başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Değerli Başkanımız Sayın Mustafa Ak ile birlikte Keçiören’in ihtiyaçları noktasında önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz, istişare içinde Keçiören’i çok daha ileri bir noktaya taşıyacağız.” diye konuştu.

24 Haziran’daki seçimin siyasi bir seçimden öte olduğunu vurgulayan Tuna, “24 Haziran’daki seçim sadece bir seçim değil, ülke ve milletin beka seçimi… Ülkemizi sahipsiz bırakmak istiyorlar, bunun son örneğini 15 Temmuz’da yaşadık. Tankların önüne yatan bu aziz millet 24 Haziran’da da ülkesine ve liderine sahip çıktığını gösterecek.” dedi.

SOSYAL DEVLET, SOSYAL BELEDİYECİLİK

Ramazan’ın son 10 gününe girildiğine dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Rahmet, bereket, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı Ramazan’da komşu, akraba, eş –dost olmak üzere ihtiyaç sahipleri ve kimsesizlere karşı da hassas olmalıyız. Bizler elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya ve yardım eli uzatmaya gayret ediyoruz. Sizler gücünüzün yetmediği noktada bizlere ulaşırsanız bizler onların yardımına koşarız. Herkese ulaşalım ki bu ayın bereketinden herkes nasiplensin.” dedi. Ak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal devlet ilkesini belediyelerde de uygulayarak kimsesizlerin kimsesi olduklarını ifade etti.

10.06.2018