20 Haz 2022

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte Keçiören Belediyesi Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti’ne çocukların ve gençlerin ilgisi daha da arttı. Karne sevincini patenle birleştirmek isteyen öğrencilerin eğlencesine Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da ortak oldu.

Keçiören Ovacık Mahallesi’nde ücretsiz hizmet veren pistin yaz döneminde yoğun ilgi gördüğünü söyleyen ve buradaki kayakseverleri ziyaret eden Başkan Altınok, “Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti’mize beklediğimizin çok üstünde bir ilgi var. Ücretsiz olan tesisimizden Ankara’nın dört bir yanından gelen çocuklarımız ve gençlerimiz faydalanıyor. Yaz tatilinin keyfini çıkarmak isteyen tüm çocuklarımıza burada ücretsiz hizmet veriyoruz.” dedi.

EKİPMANLAR ÜCRETSİZ

Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti, haftalık bakım dolayısıyla pazartesi günleri hariç saat 10.00-19.00 arası hizmet veriyor. Tesiste yarım saatlik seanslar oluşturularak herkesin eşit hizmet alması sağlanıyor. Paten, kolluk, dizlik ve başlık gibi ekipmanlar da Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz veriliyor. Buz pateni pistinin bulunduğu 5 bin metrekarelik alanda aynı zamanda tenis kortu, skatepark, çocuk oyun alanı, fitness ve dinlenme alanları bulunuyor.