NECİP FAZIL KISAKÜREK TİYATRO SALONU

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 1994 yılında Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Ensar KILIÇ`ın sanat yönetmenliğinde kurularak perdelerini açtı. Aynı yıl içinde deneyimli sanatçılarımızın katkıları ile eğitim alan gençlerden, başarılı olanları da kadrosuna dahil eden tiyatromuz, her yıl 3 oyunla seyircisinin karşısına çıktı. Ekim ayında başlayan ve Haziran ayında sezonu kapatan tiyatromuz hafta içi Çevre Çiçekleri için ve  hafta sonları çocuk ve gençlere yönelik oyunları sezon boyunca sergilemektedir. Tiyatro salonumuz 320 kişi kapasitelidir. Erkek ve kadın kulisleri bulunmaktadır. Salonumuzun ses ve ışık sistemleri yenilenmişir. Sinevizyon sistemi bulunmaktadır. Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu okullar, sivil toplum kuruluşları ve derneklere kiralanabilmektedir.

NECİP FAZIL KISAKÜREK TİYATRO SALONU SALON  SEANSLARI

Seanslar; 09:00-13:00 / 14:00-18:00 / 19:00-22:00

SALON KİRALAMA SÜRECİ

Salonun kiralanması için Keçiören Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurulması ve dilekçenin kabulü,

Keçiören Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden tahakkuk yapılıp, Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne salon ücretinin ödenmesi,

Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenen ücret dekontunun Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne  götürülüp kiralama sözleşmesinin yapılması gerekmektedir.

Güçlükaya Mahallesi Çağla Sokağı No:2/B Keçiören Belediyesi Sosyal Hizmet Kampüsü