NEŞET ERTAŞ SANAT ve GÖSTERİ MERKEZİ

Ankara ve Keçiören’in kültürel kalkınmasına büyük hizmetler sunacağına inandığımız ve merhum ozanımız Neşet Ertaş ‘ın adını taşıyan tesisimizde; 7600 metre kare kapalı kullanım alanı, 500 araç kapasiteli açık otopark ve oyun gruplarının bulunduğu bir açık hava parkı bulunmaktadır. Çeşitli kültürel etkinliklere uygun, çok amaçlı toplantı salonumuz 800 kişiliktir. Gösteri Merkezimizde sempozyumlar, paneller, konferanslar düzenlenebilmekte, konserler verilebilmekte, halk ve tiyatro oyunları oynanabilmekte, resim ve fotoğraf sergileri düzenlenebilmektedir.

Sanata duyarlı bütün dostlarımızın buluşma noktası olmasını dilediğimiz Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nin kapısı ilgili herkese açıktır.

NEŞET ERTAŞ SANAT ve GÖSTERİ MERKEZİ SALON SEANSLARI

Seanslar; 09:00-12:00 / 13:00-17:00 / 18:00-21:00

SALON KİRALAMA SÜRECİ

Salonun kiralanması için Keçiören Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurulması ve dilekçenin kabulü,

Keçiören Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden tahakkuk yapılıp, Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne salon ücretinin ödenmesi,

Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenen ücret dekontunun Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne  götürülüp kiralama sözleşmesinin yapılması gerekmektedir.

Kuşcağız Mahallesi Gün Sazak Caddesi No:163