• Ayrıca Halk Bankası'nin bütün şubelerinden ve e-belediye üzerinden masrafsız vergi ödemesi yapabilirsiniz.

ÖNCE EĞİTİM SONRA NİKAH

Keçiören Belediyesi ve Antares Avm işbirliğiyle düzenlenen organizasyonla 15 çift toplu nikah töreniyle Sevgililer Günü’nü evlenerek karşıladı.

Evlilik yıldönümlerini unutulmaz kılmak isteyenlerin nikah dairelerine koştuğu Sevgililer Günü’nde 15 çift Keçiören’de düzenlenen toplu nikah töreniyle dünya evine girdi. Keçiören Belediyesi ve Antares Avm işbirliğiyle düzenlenen organizasyonla evlenen çiftler hafta içerisinde de evlilik kurumunun önemi, evlilikte çiftlerin dikkat etmesi gerekenler ve Türk aile yapısı konusunda Keçiören Belediyesi Aile Eğitim Merkezi tarafından  düzenlenen seminerle bilinçlendirildi.

Etlik Antares Avm’de düzenlenen toplu nikah töreninde birbirlerine bir ömür evet diyen çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Tek tek anons edilerek nikah masasına çağrılan çiftlerin nikahlarını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kıyarken, törene katılan aileler ve misafirler de şahitlik ettiler.

Evlenen çiftlere mutluluklar dileyen ve çay takımı hediye eden Başkan Ak, toplumun temelinin aile olduğunu, ailenin temelinde de karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu vurgulayarak, çiftlerin birbirlerine olan sevgi ve saygılarının hiç bitmemesi ve kavga etmemeleri temennisinde bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın evlenenlerden istediği üç çocuk şartını tekrarlayan Başkan Ak, “Sizler bir bütünün birer parçasısınız. Bundan sonraki hayatınızda birbirinize olan sevginizi, saygınızı hiç eksik etmeyin. Bundan sonraki bütün Sevgililer Günü’nde aynı zamanda evlilik yıldönümünüzü de hatırlamış ve kutlamış olacaksınız” dedi.

00.00.0000