RAMAZAN’DA MAHALLELERİ İFTARDA BULUŞTURMAYA DEVAM

Keçiören Belediyesi’nin “Mahallede İftar Var” temasıyla Bademlik Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde düzenlediği iftarda Uyanış, Şenyuva, Bademlik, Osmangazi, Kanuni, 23 Nisan Mahallelerinin sakinleri aynı sofrada buluştu.

Kur’an Tilaveti ile başlayan iftar programına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak,  AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ahmet Fethan Baykoç, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek, Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın, Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan’ı birlik ve beraberlikle yaşamanın da tadına varan mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız hayırları ve ibadetleri kabul etsin. Bereket, mağfiret ve rahmet ayı Ramazan’da küskünlük olmaz, kırgınlık olmaz, ayrıca bu ay paylaşma ayı… Yardıma ihtiyacı olanları, kimsesizleri koruyalım, ulaşmaya çalışalım, soframızı açalım.” dedi.

HACIKADIN KENTSEL DÖNÜŞÜMDE LİSTELER ASKIDA

Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesinde imar planlarının tamamlandığı bilgisini veren Ak, vatandaşların 1 ay süresince askıda kalacak listelerde hisselerini görebileceğini ve ondan sonra da tapu tescil işlemlerinin başlayacağını söyledi.

Tüm ümmet için dua edilmesini de isteyen Başkan Mustafa Ak, sözlerini “Cenab-ı Allah bizlere birlik, dirlik, sağlık, sıhhat nasip etsin ve hepimizi bayrama eriştirsin inşallah, ayrıca zulüm gören tüm mazlum coğrafyalara da huzur ve barış diliyorum.” temennisi ile noktaladı.

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ahmet Fethan Baykoç, vatandaşların yaklaşan Kadir Gecesi ve Bayramını tebrik etti.

09.06.2018