SEL MAĞDURLARINA YARDIM ELİ

Keçiören Belediyesi yaşanan sel felaketi sonrası ev ve iş yerleri zarar gören vatandaşlarla ilgili hemen harekete geçerken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak mağduriyetlerin giderileceği sözünü verdi.

Hayatı felç eden etkili yoğun yağış sonrası hasar gören iş yeri ve meskenleri Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut ile birlikte ziyaret eden Başkan Ak, AFAD ile birlikte kurulan zarar tespit komisyonunun çalıştığını söyledi. Ak, "Yaşanan sel felaketi ile ilgili anında harekete geçerek el birliği ile yaraları sarmaya başladık. Valiliğimiz, Büyükşehir belediyemiz ile birlikte Kaymakamımız ve Belediyemiz koordineli bir şekilde çalışıyor. Kaymakamımızla birlikte vatandaşımızın uğradığı zararı yerinde inceledik. Valimiz Sayın Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tuna da yaşanan felaketle yakından ilgileniyorlar, kendilerine de anlık bilgi veriyoruz.  Şükür ki herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. İş yeri ve evinde hasar oluşan ve eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımızla ilgili de çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun. Ankara'ya, Keçiören'e ve vatandaşlarımıza da geçmiş olsun." dedi.

AFAD, itfaiye, karakol ve belediyeye ulaşan mağdurlarla ilgili hasar tespit raporlama işlemleri devam ediyor. Yoğun yağış sonrası yıkılan istinat duvarları ve hasar gören altyapı ile ilgili Keçiören Belediyesi de çalışmalarına başladı.

07.05.2018