TESİSLERİMİZ / SPOR MERKEZLERİ

SPOR MERKEZLERİ TESİSLERİMİZ

ETLİK OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Keçiören Belediyesi Etlik Olimpik Yüzme havuzu farklı kategorilerde ferah bir ortamda spor yapma zevkine varılabilecek, birbirinden farklı aktiviteleri tek çatı altında buluşturan bir spor merkezidir.

AKTEPE SPOR TESİSLERİ

Keçiörenlilerin yanı sıra bütün Ankaralıların ihtiyaçlarına cevap veren Keçiören Belediyesi spor tesisleri daha çok sayıda insana hizmet vererek sosyal gelişime katkıda bulunuyor. Bu tesislerden birisi de Aktepe Spor Tesisleri.

KALABA SPOR TESİSLERİ

Kalaba Spor Tesisleri, 2005 yılında Keçiören Belediyesi tarafından hizmete açılmıştır. Halkımızın sosyal ve ekonomik düzeylerine göre uygun fiyatlar belirlenerek, tesislerimizden yararlanması sağlanmaktadır.

BASINEVLERİ HANIMLAR SPOR MERKEZİ

Basınevleri Hanımlar Lokali Spor Merkezi yalnızca hanımlara hizmet vermektedir. Hanımlarımıza Pazartesi – Çarşamba – Cuma günleri Pİlates, Aerobik Salı ve Perşembe günleri de zumba dersleri verilmektedir yeterli grup sayısına ulaşıldığında pilates, aerobik ve zumba seanslarımız açılmaktadır.

MEVLANA KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ

Mevlana Kültür ve Spor Merkezi’nde ilçe halkının toplumsal ihtiyaçlarını karşılamak, güvenli ve huzurlu bir ortamda özel günlerimizi paylaşmak, birlikte eğlenmek ve bilgilenmek gibi amaçlarla düzenlenmiş çok amaçlı bir salon, hemşehrilerimizin beden sağlıklarını korumalarına yönelik sportif aktiviteler için bir spor salonu ve yüzme havuzu bulunmaktadır.