Aranacak Kelime :
Nerede :

Sağlık Hizmetleri Birimi

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesindeki Sağlık İşleri birimi; tüm belediye personelimize ve vatandaşlarımıza çeşitli sağlık hizmetleri verilmekte olup poliklinik sayısı ve hizmet kalitesini artırarak hizmetlerine devam edecektir.

Gelenekselleşen faaliyetlerimizden olan “Sünnet Şöleni” kampanyasında 2012 yılında 930  çocuğumuz modern tekniklerle sünnet edilmiştir.

İlçemiz sınırları içerisindeki iş yerlerinin personelleri için yaptırmış olduğu portör muayeneleri müdürlüğümüzce vizelendirilmektedir.

Her yıl belediyemiz ve Kızılayın beraber yürüttüğü "Kan Bağışı Kampanyası " bu yıl da tekrarlanmıştır. Kan bekleyenin çok, kan verenin az olduğu ülkemizde her konuda olduğu gibi bu konuda da Keçiören Belediyesi duyarlılığını göstermektedir.