Aranacak Kelime :
Nerede :

ULUSLARARASI BİSİKLET TURU KEÇİÖREN’DE SONUÇLANDI

15.05.2017

Uluslararası Ankara Turu Keçiören Kriteryum Yarışı’nda 113 km pedal çeviren bisikletçiler, çekişmeli geçen yarışın sonunda kupa ve madalyalarını Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği törenle aldı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Dünya Bisikletler Birliği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen uluslararası bisiklet yarışı Akyurt, Çubuk, Yenice, Pursaklar ve Keçiören olmak üzere 4 etaptan oluştu. Yarışmaya 14 ülkeden katılan bisiklet sporcuları, 4 gün boyunca toplam 520 km kat ederek Ankara turunu Keçiören etabında tamamladı.

Büyük bir rekabete sahne olan yarışmada birinciliği Oscar Miguel Sevilla Rivera, ikinciliği Eduvard Vorganov ve üçüncülüğü Brayan Stiven Ramirez kazandı. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği törenle takdim edildi.

Fotograf Galerisi