• Ayrıca Halk Bankası'nin bütün şubelerinden ve e-belediye üzerinden masrafsız vergi ödemesi yapabilirsiniz.

YONCA YAŞAM MERKEZİ

PROJE DETAYI

YONCA YAŞAM MERKEZİ

2012 Yılı Haziran ayında hizmete giren merkezimiz; Keçiören’in en büyük mahallelerinden K.Subayevleri, Şevkat, Kamilocak, Kalaba ve Hasköy mahallelerinin kesişim noktasında kurulmuş olup, ilçemizin tamamına hizmet vermektedir. Tek kat olarak inşa edilen merkezimiz Hanımeli, Beylerbeyi ve Şehzade olmak üzere üç bölümden oluşmakta ve ücretsiz üyelik sistemiyle hizmet vermektedir.

Yonca Yaşam Merkezimizde son derece ince düşünülerek hazırlanmış keyifli mekânlar, rahat ve huzurlu bir ortam sizleri beklemektedir. Merkezimizde eğitim faaliyetlerine katılmanın yanı sıra, sosyal faaliyetlerle boş vakitlerinizi anlamlandırarak stresten uzaklaşıp evlerinize daha mutlu ve huzurlu dönebilirsiniz. Kendine güvenen ve katılımcı bireyler olarak sosyal hayatınızı renklendirebilirsiniz.

MERKEZİMİZDE VERİLEN HİZMETLER

• Rehberlik ve Danışma Hizmetleri
  • Sosyal ve Kültürel Faaliyetler
  • Eğitim Destek Hizmetleri
  • Sağlık Hizmetleri
  • Kurs ve Seminerler
  • Sportif Faaliyetler

HOBİ VE MESLEKİ KURSLARIMIZ

• Bilgisayar
  • İngilizce
  • Satranç
  • Fotoğrafçılık
  • Diksiyon
  • Saç Bakımı ve Yapımı
  • Cilt Bakımı ve Temel Makyaj
  • Manikür-Pedikür Teknikleri
  • Ebru-Hat
  • Müzik Aletleri Eğitimleri (Gitar, Bağlama, Ney, Keman, Ud…)
  • Modern Danslar

• Sinevizyon Gösterimi

BİRİMLERİMİZ

HANIMELİ LOKALİ

Keçiören sınırları içinde yaşayan ve 18 yaşını tamamlamış olan bütün hanımları Hanımeli Lokaline bekliyoruz. Lokalimizde bayan üyelerimizin gün içinde arkadaşlarıyla sohbet edip, kitap, dergi okuyabileceği ve kabul günlerini yapabileceği bir kafeteryamız yer almaktadır.

Spor yaparak formunu korumak ve sağlıklı yaşamak isteyen hanımlarımıza yönelik Aerobic-Pilates salonumuz bulunmaktadır.

Mutfakta becerisini artırmak, hatta bu yönde profesyonelleşmek isteyen hanımlarımıza yönelik, yemek ve pasta kurslarımız, çikolata ve yaş pasta yapımını içeren butik kurslarımız, dünya mutfaklarından örnekler, sunum teknikleri gibi dopdolu içerikleriyle son derece donanımlı mutfaklarından örnekler, sunum teknikleri gibi dopdolu içerikleriyle son derece donanımlı mutfak atölyemiz hanımlarımızı beklemektedir.

Kuaför salonu ve güzellik merkezimizde, bakımına ve güzelliğine özen gösteren hanımlarımıza yönelik bilgilendirici eğitimler vermenin yanı sıra uygulamalar yapılarak becerilerini geliştirmeleri sağlanacak, mesleki anlamda bu işi yapmak isteyenlere de uygulamaları ve sertifikalı eğitim olanakları sunulacaktır.

BEYLERBEYİ LOKALİ

Lokalimizde 35 yaş üzeri beylerin keyifli ve hoş vakit geçirebilecekleri bir dinlenme salonumuz bulunmaktadır. Beyler burada günlük gazete, dergi ve kitap okuyabilecekleri gibi arkadaşlarıyla sohbet edip televizyon izleyebileceklerdir.

Ayrıca kalabalıktan uzaklaşıp sessiz bir mekânda baş başa sohbet edebilecekleri bir sohbet odamız yer almaktadır.

Sağlık odamızda, rutin takip gerektiren şeker, kolesterol, tansiyon gibi ölçümlerin yanı sıra zaman zaman rehberlik ve danışma hizmetleri de verilmektedir. Yine sağlıkla ilgili çeşitli tarama programları yapılmaktadır. Seminer salonumuz keyifli koltuklarıyla hoş sohbetlere ev sahipliği yapmaktadır. Cep sinemamızda çeşitli gösterimler üyelerimizi beklemektedir.

ŞEHZADE GENÇLİK MERKEZİ

Keçiören’de yaşayan 15-25 yaş grubundaki bayan-erkek, öğrenci, çalışan-çalışmayan, bütün gençlerimizi merkezimize bekliyoruz.

Merkezimizde gençlerin kendi yaş gruplarında arkadaşlarıyla bir araya gelerek eğitim ve seminerlere katılmalarının yanı sıra keyifli zamanlar geçirebilecekleri bir kafeteryaları bulunmaktadır.

Burada masa tenisi, bilardo, air hokey, satranç gibi çeşitli zihinsel ve bedensel oyunların yanı sıra kitap okuyabilecekleri bir kütüphane de onların hizmetine sunulmuştur. Yine bilgisayarla ilgili kurs eğitimlerini almanın yanı sıra internete girebilecekleri bir bilgisayar sınıfımız da onları beklemektedir.

Merkezimizde ayrıca; müzik ve enstrüman kursları, dil ve diksiyon gibi kursların verilebileceği derslik ve gençlerin çeşitli film gösterimlerini izleyebilecekleri bir cep sinemamız yer almaktadır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

-Kimlik Fotokopisi

-2 Adet Resim

-İkametgâh İlmuhabiri