YONCA YAŞAM MERKEZİ

TESİS DETAYI

YONCA YAŞAM MERKEZİ

2012 Yılı Haziran ayında hizmete giren merkezimiz; Keçiören’in en büyük mahallelerinden Subayevleri, Şevkat, Kamilocak, Kalaba ve Hasköy mahallelerinin kesişim noktasında kurulmuş olup, ilçemizin tamamına hizmet vermektedir. Tek kat olarak inşa edilen merkezimiz Hanımeli ve Yonca Kreşi olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır.

Yonca Yaşam Merkezimizde son derece ince düşünülerek hazırlanmış keyifli mekânlar, rahat ve huzurlu bir ortam sizleri beklemektedir. Merkezimizde eğitim faaliyetlerine katılmanın yanı sıra, sosyal faaliyetlerle boş vakitlerinizi anlamlandırarak stresten uzaklaşıp evlerinize daha mutlu ve huzurlu dönebilirsiniz. Kendine güvenen ve katılımcı bireyler olarak sosyal hayatınızı renklendirebilirsiniz.

MERKEZİMİZDE VERİLEN HİZMETLER

*Rehberlik ve Danışma Hizmetleri
*Sosyal ve Kültürel Faaliyetler
*Eğitim Destek Hizmetleri
*Sağlık Hizmetleri
*Kurs ve Seminerler
*Sportif Faaliyetler

HOBİ VE MESLEKİ KURSLARIMIZ

*Saç Bakımı ve Yapımı
*Cilt Bakımı ve Temel Makyaj
*Manikür-Pedikür Teknikleri
*Mutfak Atölyesi
*Areobic-Plates

BİRİMLERİMİZ

HANIMELİ LOKALİ

Keçiören sınırları içinde yaşayan ve 18 yaşını tamamlamış olan bütün hanımları Hanımeli Lokaline bekliyoruz. Lokalimizde bayan üyelerimizin gün içinde arkadaşlarıyla sohbet edip, kitap, dergi okuyabileceği ve kabul günlerini yapabileceği bir kafeteryamız yer almaktadır.

Spor yaparak formunu korumak ve sağlıklı yaşamak isteyen hanımlarımıza yönelik Aerobic-Pilates salonumuz bulunmaktadır.

Mutfakta becerisini artırmak, hatta bu yönde profesyonelleşmek isteyen hanımlarımıza yönelik, yemek ve pasta kurslarımız, çikolata ve yaş pasta yapımını içeren butik kurslarımız, dünya mutfaklarından örnekler, sunum teknikleri gibi dopdolu içerikleriyle son derece donanımlı mutfaklarından örnekler, sunum teknikleri gibi dopdolu içerikleriyle son derece donanımlı mutfak atölyemiz hanımlarımızı beklemektedir.

Kuaför salonu ve güzellik merkezimizde, bakımına ve güzelliğine özen gösteren hanımlarımıza yönelik bilgilendirici eğitimler vermenin yanı sıra uygulamalar yapılarak becerilerini geliştirmeleri sağlanacak, mesleki anlamda bu işi yapmak isteyenlere de uygulamaları ve sertifikalı eğitim olanakları sunulacaktır.

YONCA KREŞİ

3-4 Yaş grubu çocuklarımızın; zihinsel, bedensel ve psikolojik gelişimlerinin destekleyen eğitim vermeyi, evlerindeki sıcaklık ve güven duygusunu kreşimizde de yaşamalarını ve her şeyden önemlisi mutlu olmalarını hedefliyoruz.

Kreşimiz 60 çocuk kapasiteli olup, iki ayrı birimden oluşmaktadır. Her birim kendi bünyesinde 2 sınıf, uyku odası, 2 wc (kız-erkek), boya çalışma alanı, oyun alanı, ilgi alanı, tv izleme alanı ve yemek alanından oluşmaktadır.

Çocuklarımıza sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi aperatifi olmak üzere üç öğün yemek verilmektedir.

Eğitim programları çocuklarımızın yaş gruplarına göre düzenlenmektedir. Yine çocuklarımızın yaş gruplarına uygun olarak; ingilizce, drama, jimnastik, değerler eğitimi, satranç, mangala gibi aktiviteler yer almaktadır.

ADRES:

Hasköy Mahallesi Kaleköy Sokak
(Çeşni Konağı Yanı)
Keçiören/ANKARA

Yonca Kreşi: 360 81 06
Hanımeli Lokali: 360 47 48
E-MAİL: yoncakres2017@gmail.com
İNSTAGRAM : @yoncakres2017

HASKÖY MAHALLESİ KALEKÖY SOKAK (YONCA YAŞAM MERKEZİ)

Sanal Tur

KEÇMEK KREŞ