Aranacak Kelime :
Nerede :

Yonca Yaşam Merkezi

Keçiörenlilerin çeşitli etkinliklerde bulunabileceği  ve sanatsal eğitim alabilecekleri aile yaşam merkezlerimiz sosyal belediyecilik anlayışımızın bir ürünü olarak Keçiören halkımızın hizmetine sunulmaktadır.

Yonca  yaşam merkezleri  HANIMELİ , BEYLERBEYİ ve ŞEHZADE olmak üzere üç ayrı bölümden oluşmaktadır.Bu bölümlerde düzenlenecek aktivite, kurs ve eğitimlerle katılımcıların sosyal hayata daha aktif bir şekilde katılması amaçlanmaktadır. Her birim 550m² olup toplam proje kapalı alanı 1650m², iç bahçe alanı ise 515m² dir.

Hanımeli bölümünün içersinde bir adet bayanlar lokali, Keçiören meslek edindirme kurslarının (KEÇMEK) verilebileceği derslikler bulunmaktadır.

Beylerbeyi bölümünde, bir adet baylar lokali, hoby odaları okuma salonu ve derslikler bulunacaktır

Şehzade bölümünde, gençler için oyun salonu, okuma salonu, inetrnet salonu ve müzik odası bulunmaktadır.

Yonca Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Belediye Meclis Üyeleri ve halkımızın yoğun katılımıyla 21 mayıs 2011 tarihinde gerçekleştirilmiştir.