ALİ GÖKŞİN

PARTİSİ VE UNVANI: AK Parti / Belediye Meclis Üyesi

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Bolu- Gerede / 1956

ÖĞRENİMİ VE MESLEĞİ: Üniversite / İş Adamı

ÖZGEÇMİŞİ:  1956 yılında Bolu’nun Gerede ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı.

Siyasi hayatına Milli Selamet Partisi’nde başlayan Gökşin, Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde aktif görevler aldı. 1994 yılında Refah Partisi’nden İl Genel Meclis Üyeliğine seçildi. Adalet ve Kalkınma Partisi Keçiören İlçe Teşkilatı kurucularından olan Ali Gökşin 2004 yılında Ak Parti Altındağ Belediyesi Meclis Üyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Vekilliği görevini üstlendi. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Keçiören Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi.

Ayrıca Ali Gökşin 42 yıllık çanta ve saraciye sektöründe bir şirket sahibidir. Çeşitli STK’larda görev alan Gökşin bir dönem yöneticilik de yaptığı Ankara Ticaret Odası’nda 1991 yılından bugüne sektörünü temsilen meclis üyesidir. Ali Gökşin evli ve 2 çocuk babasıdır.