ASANSÖRLÜ BİNA SORUMLULARINA (YÖNETİCİLERİNE)

T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 04/05/2018 tarihli ve 30411 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Asansör Periyodik Kontrol  Yönetmeliği gereği, 14/11/2019 tarihinden itibaren binalarda bulunan asansörlerin yıllık kontrollerinin yapılması için TS EN 17020 standardına göre Elektrik ve Hidrolik tahrikli asansörler kapsamında akredite olmuş A Tipi Muayene Kuruluşu olan Optimal Denge Teknik Denetim A.Ş.  ile Keçiören Belediyemiz arasında protokol imzalanmıştır.

Bu nedenle asansörlerin yıllık kontrollerinin A Tipi Muayene Kuruluşu olan Optimal Denge Teknik Denetim A.Ş. tarafından yapılacağı ve ekteki Asansör Periyodik Muayene Hizmetleri Başvuru Formu doldurularak bu kuruluş ile irtibata geçilmesi  önemle ilan olunur.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının belirlemiş olduğu asansör periyodik kontrol fiyat aralığından taban fiyat üzerinden anlaşma sağlanmıştır. Periyodik Kontrol Başvuru Formu veya kontrol ücretlerini görüntülemek için lütfen ek’lere tıklayınız.

Yetkili Kuruluş İletişim Bilgileri:

Adres :  Güçlükaya Mah. Zileliler Cad. A Blok No:4/A Zemin Kat Daire 1  Keçiören/ANKARA

Tel     :    0312 340 50 51-52

GSM :   0530 298 32 26 - 0554 537 04 07

E-Mai l: kecioren@optimaldenge.com

Web Sites i: www.optimaldenge.com

Keçören Belediyesi İletişim Bilgileri:

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Asansör – Mekanik Tesisat Birimi

Tel : +90 312 361 10 65  Dahili: 1515

EK : Asansör Periyodik Kontrol Başvuru Formunu veya Asansör Periyodik Kontrol fiyat listesini Bilgisayarınıza İndirmek için LütfenTıklayınız...